Подобно на повечето стартиращи фирми,  Гравити Принт  стартира от едно 25 кв. м помещение в началото на през 2016 г. в град Хасково с простата цел да внесе допълнителен уют, стил и красота във всеки дом, офис, магазин и т.н. Започнахме смело със стикери за стени и създадохме www.vadeniki.com. Не след дълго се утвърдихме като един от водещите сайтове за стикери за стени и до 2019 вече можехме да се похвалим с над 8000 доволни клиенти.

След това удари COVID. 

Вместо да се поддадем на натиска на предизвикателствата на нашия нов свят, ние продължихме напред, изградихме нашия екип, способности и разширихме продуктовите си предложения през COVID, като удвоихме ангажимента си към качеството на продуктите, които произвеждаме, и обслужването на клиентите, което предоставяме

Нашата смелост и решителност се отплатиха, тъй като наскоро консолидирахме oще две съоръжения в новото ни 3 пъти по голямо ателие. Всички наши разпечатки върху канава са 100% ръчно изработени от материали, доставени единствено от България и Германия

Нашата нова мисия 

Създадохме www.arthomе.bg и от първия ден нашата мисия е ясна: Да гарантираме, че поръчката на всеки клиент е изпълнена бързо и че техните очаквания ще са надминати.

Наш основен приоритет е да предоставим на клиентите си абсолютно най добрата разпечатка на най-добра цена . От момента, в който получим поръчката ви, ние полагаме големи грижи за създаването на шедьовър ,който ще вдъхне живот на Вашите спомени.

Ние силно подкрепяме обратната връзка с нашите клиенти с цел винаги да надграждаме качеството на нашите услуги и продукти. Всеки продукт се предлага със 100% гаранция за връщане на парите . 

Нашият производствен процес

➜Arthome.bg използва латексови мастила  с нашият HP LATEX 335 използваме 100% безопасни мастила за детски стаи и други чувствителни места.

➜ Нашите мастила са сертифицирани GREENGUARD GOLD., 

 

С Hp LATEX  ние сме в състояние да достигнем 98% от видимата цветова гама, което води до невероятно възпроизвеждане на цветовете. Освен това, нашите канави са смес от памук и полиестер от най – висок клас вдъхвайки живот на изображенията с острота на цветове и детайли. Нашата най-съвременна технология, съчетана с непрестания стремеж към перфектна  изработка, води до безупречен печат на всяко платно всеки път.