Правила за ползване

Условия за ползване

Добре дошли в нашия онлайн магазин. Моля, прочетете внимателно следните условия, преди да използвате нашия уебсайт. С използването на нашия уебсайт се съгласявате да спазвате и бъдете обвързани от тези условия. Ако не сте съгласни с тях, моля, не продължавайте да ползвате нашия уебсайт.

1. Приемане на условията: С използването на нашия уебсайт вие приемате тези Условия за ползване. Тези Условия за ползване са валидни по време на всички посещения и транзакции, извършвани чрез нашия уебсайт.

2. Регистрация: Може да бъде необходимо да създадете акаунт, за да правите покупки от нашия магазин. Вие носите отговорност за поддържането на сигурността на вашия акаунт и парола, както и за всички действия, извършени от вашия акаунт.

3. Ползване на информацията: Всяка информация, която предоставяте на нас по време на ползването на уебсайта, трябва да бъде точна и актуална. Ние се стремим да предоставим най-доброто обслужване на нашите клиенти, но не носим отговорност за непълна или неточна информация, предоставена от вас.

4. Плащания и цени: Всички цени на продуктите, посочени на нашия уебсайт, са в лева и включват ДДС. Плащанията се извършват през сигурни платформи, за да гарантираме защитата на вашите лични данни.

5. Отказ от отговорност: Ние не носим отговорност за каквито и да било загуби или щети, пряко или косвено причинени от ползването на нашите продукти или услуги.

6. Промени в Условията за ползване: Ние си запазваме правото да променяме и актуализираме тези Условия за ползване по всяко време. Промените влизат в сила веднага след публикуването им на уебсайта.

С използването на нашия уебсайт след въвеждането на промени в Условията за ползване, вие се съгласявате с тези промени и обновления.

За допълнителна информация относно Условията за ползване, моля, свържете се с нас чрез контактната форма на уебсайта.

Shopping Cart