Защо да се доверите на АртХоум при търсене на Вашия нов дом:

Богата база данни

АртХоум е специализирана компания за продажба и отдаване под наем на имоти на територията на българското Южно черноморие. Нашата база данни с оферти се увеличава ежедневно, като внимателно подбираме имотите си. Чрез нас Вие ще видите най-качествените имоти на пазара.

Точна оценка

След първоначален разговор с наш консултант, ние ще изготвим специална селекция от имоти, които точно отговарят на Вашите изисквания. Така Вие ще спестите време и ще видите правилните имоти. Чрез нас Вие ще видите не само най-добрите имоти на АртХоум, а на целия пазар.


По-дълго работно време

По-дългото ни работно време предоставя повече възможности за организиране на огледи в удобно за Вас време. Около 40 % от огледите се извършват след работа и през почивните дни.
Нашите професионално обучени консултанти отговарят на телефоните си 7 дни в седмицата.


Комисионни

АртХоум регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща, чрез подписване на посреднически договор, в който много ясно са регламентирани ангажиментите ни. Високото качество на услугите на АртХоум е причина нашите клиенти многократно да ползват услугите ни.


Договаряне на най-добрите условия

Нaшите консултанти ще проведат преговорите вместо Вас и ще Ви договорят най-добрите условия, като защитят Вашата сигурност и интереси. Това е най-трудно в нашата работа.