Спестете ценно време и усилия при финансиране на Вашия нов дом.

Нашата цел е да ви улесним и да ви съдействаме в договарянето на ипотечен или потребителски кредит. Нашият екип консултира в детайли за най-добрия ипотечен кредит на пазара като изготвя сравнителни оферти и анализира предложенията на всички банки на пазара.

Съдействаме ви напълно безплатно през целия процес на подготовка и усвояване на кредита. Като клиент на АртХоум получавате преференциални условия от водещите банки в България!

Избор на най-подходящия кредит и банка.

Всеки човек има различни изисквания и очаквания, когато кандидатства за жилищен кредит. АртХоум предлага експертни съвети за конкретния случай.

Когато търсите ипотечен кредит е важно да изберете такъв, който ще е най-подходящ за вас сега и в бъдеще. Вашите планове могат да се отразят на способността Ви да обслужвате кредита си.

Нашите консултанти анализират внимателно текущото ви финансово състояние и посочват
оптималния размер на кредита.

Осигуряване на документация, одобрение на кредита.

Осигуряването на необходимата документация най-често е процес, изискващ влагане на време, пари и главното – нерви. След като веднъж сме се срещнали, ще се погрижим да осигурите и подготвите всички необходими документи.

ОДОБРЯВАНЕ НА КРЕДИТА, ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА КРЕДИТ, НОТАРИАЛНО ИЗПОВЯДВАНЕ НА СДЕЛКАТА И УСВОЯВАНЕ НА РАЗРЕШЕНАТА СУМА

Гарантираме ви постоянна и навременна информация за текущото състояние на вашия кредит.